Ett starkt stöd när livet är utmanande och svårt.

– Vi ger personliga råd för just dig  

Vad tycker våra kunder och anställda om oss

Läs vad våra fantastiska kunder och anställda tycker om oss  

Hos Samuels Assistans får man det bästa av allt. De är alltid måna om anställda och kunder. Ordnar med aktiviteter för personal och brukare. Snabb ledning som är tillgänglig när man behöver dem. Rekommenderas varmt!

- Marina Shlemon

Samuels Assistans har lyhörd chef och personal både gentemot kund och assistenter. Företaget är seriöst och förstående. Istället för att se problem så ser dem möjligheter. Snabbt svar när man behöver komma i kontakt med dem. Rekommenderar Samuels Assistans.

- Linda Iskarya

Vi är mycket glada och nöjda att få vara kunder hos Samuels assistans. De möter sina kunder med omtanke, respekt och hänsyn. De hjälper till och vill ens bästa!

- Janette S

Bästa assistansbolaget! Vi kan och får sköta allt vi vill, full insyn och får direkt svar på alla frågor och hjälp med det vi inte kan eller vill göra själva. Tack!

- Janne Nilsson

Samuels är väldigt öppna och ärliga och det känns väldigt tryggt som kund. Vi får hjälp med det praktiska och schema och det har funkat bra för oss.

- Mohammed M

Bästa servicen och vi får alltid snabba svar. Mycket trevlig personal. Vi rekommenderar!

- Kristian H

Vi har en anhörig som känner trygghet i att anlita Samuels Assistans. De har lång erfarenhet och god kvalité i sitt servicearbete. Vi vill ge Samuels Assistans de bästa rekommendationerna.

– Emily, personlig assistent

Marre har levt med personlig assistans i över 15 år. Hon har haft hjälp från kommunen och flera andra privata bolag. Marre valde Samuels assistans för deras kunskaper, tydlighet samt insyn och hjälp med det praktiska. Marre kan känna trygghet i att Samuels värnar om hennes personliga assistenter. Varma rekommendationer från Marre, till alla som söker ett seriöst assistansbolag.

– Marre

Nu har jag haft personlig assistans i en dryg månad och det har verkligen höjt min livskvalité betydligt. Nu kan jag göra saker som jag inte kunde innan, som att åka på semester till Barcelona och träna i gymmet på Dalheimers under sommaren och på fredag åker vi till Akvarell museet i Skärhamn. Sådant var helt omöjligt innan så min livskvalité har verkligen höjts betydligt.

– Mikael, 51 år

Vi är mycket glada över att ha Samuels Assistans som vårt assistansbolag. Både deras ledning och assistenter är trevliga, tillmötesgående och duktiga på sitt jobb! Därför känner vi oss trygga att vara kunder hos Samuels Assistans!

– Pappa till Ninos, 9 år