Ett starkt stöd när livet är utmanande och svårt.

– Vi ger personliga råd för just dig  

Problem? – Inga problem.

Det är lugnt. Vi är inte som andra assistansbolag. Våra kunder och medarbetare vet att vi löser nästan alla problem som uppstår redan vid första telefonsamtalet. Om du får problem så finns vi tillgängliga och hjälper dig att hitta lösningen, oftast vid första telefon samtalet.

Visste ni att de flesta nya kunder som kontaktar oss säger att de fått varma rekommendationer från någon av våra kunder.

Personlig assistans

Söker du ett tryggt bolag med lång erfarenhet av assistans, då har du kommit rätt. Vi har levererat personlig assistans med högsta kvalitét sedan år 2009. Det är vi oerhört stolta över. Vi ger personliga råd för just dig och din situation. Du kan alltid lita på att vi finns här när du behöver oss. Vi ger vårt yttersta för att ni ska få bästa service och med högsta kvalitét.

Ansökan om assistans

Med våra unika kunskaper inom personlig assistans och vår långa erfarenhet har vi hjälpt många familjer att ansöka om assistans. Vi ger dig personliga råd som passar just dig och din situation. Vi vet hur man planerar och utför ansökan om assistans på bästa sätt. Vi vill hjälpa dig med din ansökan. Välkommen att ringa oss idag på 031-788 04 88

Kostnadsfri juridisk rådgivning

Vi har över 10 års erfarenhet från personlig assistans. Våra duktiga jurister har hjälpt många personer med olika funktionsnedsättningar att få en bättre vardag med personlig assistans. Med vår unika kompetens inom personlig assistans genom LSS/SFB så är vi väl rustade att företräda våra kunder juridiskt vilket gör att vi vinner de flesta målen i förvaltningsdomstolarna och kammarrätten. Det är av stor vikt att du redan från början tar hjälp av en jurist som kan det snåriga regelverket.